sigla-cu-fundal-transparent

 

Departamentul

Învăţământ la Distanţă şi Frecvenţă Redusă


Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca

 • CRX3839
 • CRX2274
 • CRX2245
 • 006 biblioteca
 • CRX9580
 • CRX4001
 • CRX3921
 • 023 Sere
 • 022 Sala sport
 • 021 Terenurile de sport
 • 020 Livada
 • DSC 0012
 • CI 2361
 • CI 0824
 • Aula Mihai erban

Noutăţi/Anunţuri

ÎN ATENŢIA STUDENŢILOR ANULUI IV RESTANŢIERI, AN UNIV.2019/2020

STUDENŢII ANULUI IV, TOATE SPECIALIZĂRILE, AN UNIV.2019/2020 CARE NU ŞI-AU ÎNCHEIAT STUDIILE (EXAMENE RESTANTE 24 credite) ŞI DORESC SĂ ÎSI ÎNCHEIE SITUAŢIA ŞCOLARĂ ÎN ANUL UNIVERSITAR 2020/2021 SUNT RUGAŢI SĂ TRIMITĂ O CERERE PENTRU PRELUNGIREA ŞCOLARITĂŢII PENTRU ANUL UNIVERSITAR 2020/2021, PÂNĂ LA DATA DE 20 SEPTEMBRIE A.C., PE MAILUL DE SECRETARIAT: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

CONFORM REGULAMENTULUI, RU 40 ART.12 SI RU 41 ART.4, 5 SI 6 (www.usamvcluj.ro/documente publice), LA FINALUL PRELUNGIRII DURATEI LEGALE DE SCOLARIZARE DACA STUDENTUL NU A PROMOVAT TOATE EXAMENELE RESTANTE VA FI EXMATRICULAT.


Pentru studenţii înmatriculaţi în regim de finanţare cu taxă învățământ de zi și ID,

PLATA TAXEI DE ȘCOLARIZARE se poate face online prin transfer bancar de la orice bancă

Date de transfer:

Beneficiar USAMV Cluj Napoca

Cod fiscal 4288381

IBAN – RO35TREZ21620F330500XXXX

Trezoreria Municipiului Cluj Napoca

In explicație completezi cu datele tale -Nume student, Facultate, Program de studii,  an de studii

 

 

De ce Învățământ la Distanță?

coman

Coman Marius Emil, anul I  Agricultura  ID 

Sunt recunoscator atat conducerii facultatii pentru faptul ca ne ofera si noua studentilor din alte judete ale tarii sansa de a face ce ne place in viitorul apropiat, precum si profesorilor  universitari care isi dau tot interesul ca studentii la ID sa fie la fel de bine pregatiti ca cei de la zi.

copil 

Copil Monicaanul III Agricultura ID

Mi-am dorit foarte mult sa urmez aceasta facultate pentru ca am iubit mereu plantele si am vrut sa invat despre cum sa le cresc si sa le ingrijesc pentru a creste sanatoase si viguroase.

Avand in vedere ca am un loc de munca, o plantatie care necesita ingrijire si atentie si obligatii familiale, aceasta forma de invatamant la distanta a fost exact ceea ce aveam nevoie pentru a reusi sa asimilez informatiile de care am nevoie si sa imi pot indeplini si celelalte responsabilitati.

bela

Debreczeni Levente-Belaabsolvent 2016 Facultatea de Zootehnie si Biotehnologii ID

Invatamantul la distanta mi-a oferit ocazia sa ies din aceste tipare si sa imi urmez o pasiune mai veche. Poate ca, mai mult decat alte forme de invatamant, ID-ul se adreseaza adultilor, persoanelor hotarate, care stiu exact ce isi doresc si au suficienta maturitate incat sa studieze cu multa seriozitate curricula aleasa.

vasiu

Vasiu Doinaanul III Agricultura ID

Invatamantul din USAMV Cluj Napoca este unul diversificat, serios, cu materiale didactice, laboratoare si cadre didactice la cel mai înalt nivel din țară.

soos

Soos Susana Ana, anul IV TPPA ID 

Instrumentele de lucru si platformele pentru cursantii ID sunt de mare ajutor, iti dau posibilitatea de a lucra si studia atunci cand ai disponibilitate, iar la intalnirile programate cu profesorii poti rezolva toate nelamuririle,parcurgand astfel material mult mai usor.

baican

Marius Băican, absolvent 2016 IPM ID

Cei 4 ani de studii au trecut foarte repede. Tematica studiată este diversă și îți permite să-ți dezvolți cunoștințele în diferite domenii. 

Cursurile sunt bine structurate și prezentate și ,fiind vorba de ID, pot să spun că acestea sunt prezentate astfel încât să înveți esențialul. Un rol important îl au profesorii care sunt foarte deschiși și știu cum să prezinte cursurile chiar și mai concentrat astfel încât la final să se dobândească acele cunoștințe necesare în carieră. 

sacara

Ioana-Mihaela Florean (căs. Săcară)anul III IPM ID

Am întălnit aici cadre didactice implicate, care dăruiesc cu generozitate cunoştinţele lor,  cu dorinţă de afirmare atât prin rezultatele lor profesionale cât şi prin produsul finit – studenţi absolvenţi. Este de apreciat baza materială şi logistică pusă la dispoziţia noastră, a studenţilor.
bledea

Bledea VioricaHorticultură anul II

M-am înscris la această specializare, pentru că vreau mai multă informaţie, sunt la început de drum, administrez sectorul horticol al Mănăstirii HABRA din Baia Mare şi doresc să accesez Fonduri Europene!

dragomirescu

Dragomirescu Anamaria-CristinaHorticultură anul II

Am ales să mă înscriu la această Facultate în ciuda părerii tuturor că aş fi prea în vârstă ca să mai fiu studentă, dar dupa doi ani încă le arăt că se poate! Mulţumesc profesorilor şi îndrumătorului nostru de an, d-nul Lazar Vasile pentru toate lucrurile interesante şi utile învăţate despre această frumoasă meserie!