Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca
Fondată în 1869

flag ro | flag en

ENDRE MARTON HUNYADI

hunyadiFacultatea de Horticultură, Horticultură, Anul IV - CAH Vilentum University of Applied Sciences Dronten, Agribussines - European Structural Funds Management

Oportunitatea de a învăța la Universitatea CAH Vilentum Dronten m-a încurajat să îmi îmbunătățesc competențele de prezentare, inovare, organizare, de a gândi sustenabil, precum și de a aprecia perspectiva globală.

Cursurile actualizate la care am luat parte (logistică, curs formare consultant, marketing, managementul calității, simulator de afaceri, analiză financiară, managementul resurselor umane, legislație UE, lobby si luare de decizii in UE) m-au introdus într-un cerc profesional unde am avut onoarea de a lucra cu experți din diferite domenii, precum consultanță agricolă și consultanța fondurilor europene.

Comunitatea Erasmus, sau mai bine spus campusul universității, a fost peste așteptările mele. Oameni tare frumoși, din toate colțurile lumii (28 de națiuni). Este incredibil cum fiecare persoană are o poveste aparte și ce sacrificii a făcut să poată învăța la o universitate internațională. De asemenea, petrecerile au fost pe măsură.

Printre activitățile extracurriculare se numără: asistent de student, participarea la programele sportive organizate de universitate, participarea la concursuri de alergat

Nu vreau să dau “spoilere” pentru viitorii studenți Outgoing, însă pot garanta că a fost un an extraordinar, atât din punct de vedere al dezvoltării profesionale, cât și din punct de vedere al distracției.

Am întâmpinat 2 probleme: lipsa banilor, pe care am rezolvat-o lucrând vara in Anglia, plus ajutorul oferit de Erasmus, și situația dificilă cu examenele din România. Având in vedere experiența pe care am acumulat-o în acest schimb Erasmus, amânarea licenței nu a constituit însă o problemă pentru mine.

Recomand Erasmus tuturor studenților motivați!

hunyadi2 hunyadi3 hunyadi4