Campanie de donații pentru îngrijirea câinilor fără stăpân, organizată de studenții francezi la Medicină Veterinară

Studenții francezi la Facultatea de Medicină Veterinară organizează, începând cu data de 15 noiembrie, o campanie de donații pentru îngrijirea câinilor fără stăpân, care sunt destinați adopțiilor.

Din fondurile adunate, studenții noștri, care activează prin Asociația CMC Vet’Humanitairevor cumpăra în primul rând echipamente necesare animalelor, cum ar fi cuști, lese, paturi sau jucării. Acțiunea studenților la Medicină Veterinară va implica și adopții de câini din adăposturi.  

O altă parte din donații va fi destinată organizării de evenimente de conștientizare a importanței adopției în Cluj-Napoca, precum și deplasărilor la adăposturi din oraș și din țară, unde studenții fac voluntariat periodic.

”Voluntarii CMC Vet’humanitaire au nevoie de ajutorul tău! Câinii vagabonzi sunt încă foarte numeroși, asociațiile sunt copleșite și au foarte puține mijloace. Banii pe care îi oferiți vor fi folosiți pentru a cumpăra echipament pentru câinii de care avem grijă și pentru a finanța deplasările noastre la asociațiile locale, pentru a le ajuta cu câinii lor”, transmit studenții voluntari.

În schimbul donațiilor, studenții vor oferi calendare și autocolante pe care le-au confecționat special pentru acest eveniment. Standul campaniei de donații va fi situat în holul Facultății de Medicină Veterinară.

Programul campaniei: 15-18 noiembrie, între orele 16.00 – 19.30; 19 noiembrie 2021, între orele 10.00 – 13.00.