Conferința CASEE 2024, în parteneriat cu Academia Română, găzduită de USAMV Cluj-Napoca

Universitatea noastră se bucură să anunțe găzduirea unui eveniment major din domeniul vast al științelor vieții: Conferința CASEE, cu tema ”The Role of the Life Sciences Universities in the Green Transition of Central and Eastern Europe”.

Evenimentul programat între 19-21 iunie 2024 în campusul USAMV Cluj-Napoca se află la cea de-a XIV-a ediție și se va desfășura în parteneriat cu Academia Română.

De asemenea, remarcăm faptul că prestigioasa conferință anuală revine în găzduirea universității noastre după 12 ani.

La ediția din 2024 a Conferinței CASEE vor fi prezenți participanți din 10 țări, iar tematica va oferi cercetătorilor, inclusiv doctoranzilor, oportunitatea de a sprijini schimbul de idei și cunoștințe și de a stimula o abordare interdisciplinară.

”CASEE 2024 reprezintă un forum dinamic pentru schimbul de experiențe științifice, idei inovatoare și concepte în domeniul științele vieții. Îmi exprim bucuria că avem drept partener Academia Română și mai subliniez importanța temelor abordate, legate de tranziția verde a Europei Centrale și de Est. Vor fi promovate schimburile de idei și inovații în domeniile agriculturii, horticulturii, biotehnologiei, științei alimentelor, medicinei veterinare și silviculturii”, a declarat președintele Senatului USAMV Cluj-Napoca Prof. dr. Dan C. Vodnar, care coordonează CASEE 2024 din partea universității noastre.

Felicitări și mult succes tuturor!

Detalii despre CASEE: https://www.ica-casee.eu/

Detalii despre CASEE 2024: https://casee.usamvcluj.ro/

Skip to content