Facultatea de Silvicultură și Cadastru a aniversat un an de la înființare

Facultatea de Silvicultură și Cadastru a aniversat, în 26-27 octombrie 2023, un an de la înființare, prin numeroase manifestări, care au debutat cu ceremonia oficială de deschidere, din Aula Magna ”Mihai Șerban”, condusă de Prof. dr. Tudor Sălăgean – decan.

La ceremonie a participat rectorul USAMV Cluj-Napoca, Prof. dr. Cornel Cătoi, alături de membri ai conducerii universității și ai facultăților noastre, studenți și cadre didactice, precum și invitați speciali, colaboratori și parteneri ai FSC.

De pe scenă au transmis calde mesaje de felicitare reprezentanți ai Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), Institutului Național de Cercetare și Dezvoltare în Silvicultură, Uniunii Geodezilor din România, precum și membri ai comunităților academice din Timișoara, București, Oradea, Alba-Iulia și Cluj-Napoca. Acestora li s-au alăturat invitații de la Garda Forestieră Cluj, precum și de la Direcțiile Silvice din județele Cluj, Maramureș, Sălaj, Harghita, Satu-Mare.

În programul ”Zilele Facultății de Silvicultură și Cadastru” s-au regăsit și mese rotunde/workshop-uri cu diverse tematici de actualitate în domeniile Silvicultură și Inginerie geodezică, la care au participat reprezentanți ai mediului academic și de afaceri, alături de Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România sau Uniunea Geodezilor din România.

La Mulți Ani, Facultatea de Silvicultură și Cadastru! Felicitări pentru realizări, mult succes studenților și cadrelor didactice în toate proiectele viitoare!

Skip to content