”Fii motivat și alege-ți informat viitorul!” – Asociația Administratorilor de Piețe din România (AAPR), întâlnire cu studenții USAMV Cluj-Napoca

Un eveniment în premieră este programat, în 9 noiembrie 2023, la USAMV Cluj-Napoca: întâlnirea reprezentanților AAPR cu studenții noștri, în cadrul unui workshop care vizează răspunsuri concrete la întrebările specifice și actuale din domeniu.

Evenimentul se adresează tuturor studenților, dar în principal celor de la nivel de licență și master la patru dintre facultățile noastre: Agricultură; Horticultură și Afaceri în Dezvoltare Rurală; Zootehnie și Biotehnologii; Știința și Tehnologia Alimentelor. De asemenea, vor participa profesori și reprezentanți ai conducerii facultăților și universității, alături de membri ai Agro Consulting Club și ai ligilor noastre studentești.

Reuniunea din Aula Magna ”Mihai Șerban” va fi deschisă la ora 16.00 de către rectorul USAMV Cluj-Napoca, Prof. dr. Cornel Cătoi, împreună cu președintele AAPR, Teodor Ioan Birț.

Decanul Facultății de Horticultură și Afaceri în Dezvoltare Rurală, Prof. dr. Mugurel Jitea, va susține apoi prezentarea ”Piețele locale organizate, soluții viabile în vânzarea directă a produselor agroalimentare”, urmată de discuții pe teme interactive.

Între temele propuse menționăm: Cum pot să vând produse agroalimentare în piețele locale organizate și procedura?; Documentația necesară și costuri pentru micii producători; Avantajele vânzării directe în piețele locale organizate; Ce programe de practică/internship se pot dezvolta într-o relație de parteneriat universitate și AAPR?; Piețe și produse în Romania – certificarea produselor și comercializarea acestora.

Studenții participanți vor avea ocazia să adreseze întrebări și să contribuie la dialogul deschis cu reprezentanții Asociației Administratorilor de Piețe din România.

Felicitări și mult succes!

Skip to content