Mușcate și alte specii floricole, arbuști la ghiveci și stoloni de căpșun, la vânzare în serele USAMV Cluj-Napoca, din 15 aprilie

Universitatea noastră anunță punerea în vânzare, din 15 aprilie 2024, de specii floricole și arbuști la ghiveci, precum și stoloni de căpșun, toate produse de specialiștii de la Facultatea de Horticultură și Afaceri în Dezvoltare Rurală, la serele din campus, respectiv de la Stațiunea de Cercetare Horticolă.

Iubitorii de amenajări ale grădinilor, balcoanelor și teraselor vor putea achiziționa mușcate, la prețuri cuprinse între 12-28 lei, în funcție de mărimea ghiveciului, de la ambele sere, precum și alte specii floricole, după cum urmează:

Sera floricolă din campus – sunt disponibile mușcate de mai multe culori Pelargonium x hortum zonale (clasice) și Pelargonium peltatum (curgătoare), alături de Dipladenia sanderi.

Sera de la Stațiunea de Cercetare Horticolă – sunt disponibile, tot în mai multe culori, mușcate tiroleze, calliope, clasice; țânțărică, lobelia, fuchsia; brumărea, florea miresei, crăițe, gazania, flori de piatră, cârciumărese, flori de pai; arbuști la ghivece – mur și zmeur; stoloni căpșun.

Prețurile celorlalte specii floricole se situează între 6-30 de lei, în funcție de mărimea ghivecelor.

La sera din cadrul stațiunii USAMV Cluj-Napoca se pot comanda și jardiniere în diverse combinații de flori, care au avut succes și în anii trecuți. Tot acolo se regăsesc și răsaduri de numeroase soiuri de legume, destinate plantării în spații protejate și care sunt deja disponibile spre vânzare. Informații detaliate pot fi accesate pe pagina SCH: https://www.facebook.com/PalocsayCN.

Skip to content