Peste 200 de studenți și 30 de invitați au participat la Zilele Carierei 2021

Ediția din 2021 a Zilelor Carierei s-a desfășurat în sistem on-line, între 23-25 noiembrie. Centrul de consiliere și orientare în carieră al USAMV Cluj-Napoca a organizat acest eveniment anual pentru fiecare facultate în parte, cu invitați de renume din companii private și instituții, precum și absolvenți.

Astfel, au avut loc cinci workshop-uri, programate pe durata a trei zile.

Evenimentul s-a bucurat de o asistență numeroasă: 222 de studenți, masteranzi și cadre didactice, cărora li s-au alăturat și studenți voluntari la Zilele Carierei. Invitații au provenit din domenii cheie, pliate pe specializările studiate la fiecare facultate, precum și manageri de resurse umane și recruiteri. În total, au fost 23 de invitați din 21 de firme și instituții, iar acestora li s-au alăturat șase absolvenți din 2021, studenți și masteranzi, care și-au prezentat propriile experiențe de shadowing și internship, ca un prim pas în procesul de angajare.

Invitații au împărtășit studenților noștri din experiențele și observațiile lor privind procesul de angajare al proaspeților absolvenți: modele pozitive și negative de prezentare, așteptările angajatorilor și modalități diverse de desfășurare a procesului de recrutare în firme și pentru poziții diferite.

Evenimentul s-a bucurat de popularitate și de o puternică susținere din partea conducerii universității, a facultăților și a Ligilor studențești.

Felicitări tuturor participanților!