Peste 350 de studenți francezi la Medicină Veterinară și 18 speakeri, la Congresul Francofon găzduit de USAMV Cluj-Napoca

Universitatea noastră a găzduit, între 15-17 martie 2024, a treia ediție a Congresului Francofon de Medicină Veterinară – VetNapoca, eveniment care s-a bucurat de o prezență numeroasă. Astfel, la cel mai prestigios congres veterinar din Europa de Est au participat 355 de studenți francezi din România, 18 speakeri veterinari din Franța, din care cinci absolvenți ai USAMV Cluj-Napoca, precum și membri ai conducerii universității noastre. Evenimentul a fost deschis în 15 martie de Prof. dr. Cornel Cătoi, rector USAMV Cluj-Napoca.

Pe parcursul celor trei zile ale reuniunii s-au desfășurat 30 de de conferinte și mese rotunde, cu dezbateri pe diverse subiecte din sfera medicinei pentru animalele de companie, noi animale de companie, animale salbatice, animale de rentă și cai. Studenții, speakerii și profesorii de la Facultatea de Medicină Veterinară au interacționat în permanență și au schimbat păreri în aceste domenii.

VetNapoca 2024 nu putea avea anvergura de eveniment internațional de calibru fără implicarea în organizare a GTV Junior Cluj NapocaYaboumba Junior Cluj-NapocaACE VétoAVEF Junior FrancophoneAuf Eco! Felicitări tuturor și mult succes!

Skip to content