Seminarul internațional ”Career Paths in Animal Behavior, Welfare and Human-Animal Interactions”, ediția a II-a

Facultatea de Zootehnie și Biotehnologii din cadrul universității noastre organizează, vineri, 22 martie 2024, cea de-a doua ediție a Seminarului internațional ”Career Paths in Animal Behavior, Welfare and Human-Animal Interactions”.

Evenimentul va avea loc în clădirea Rectorului, Amfiteatrul A1, între orele 10.00 – 12.00, cu invitați de la Universitatea Federico II din Napoli – Dr. Danila D’Angelo și Dr. Luigi Sacchetinno, care vor oferi o prelegere interactivă pe tema valorilor aplicate ale modelului ”O singură sănătate” (One Health) în managementul câinilor din adăposturi.

”Obiectivul acestui eveniment este de a invita experți recunoscuți la nivel național și internațional pentru a oferi exemple valoroase de orientări profesionale, bune practici, provocări și idei de lucru în domeniul interacțiunii om-animal”, a explicat Prof. dr. Alina Rusu, coordonatorul evenimentului.

Seminarul este organizat în fiecare an pentru studenții actuali și viitori ai programelor de licență ”Animal Behavior & Welfare”, respectiv de masterat “Ethology & Human-Animal Interactions”, dar și pentru studenții altor specializări din domeniile orientate spre animale din cadrul universității noastre, precum și pentru colaboratorii din comunitate.

Prima ediție a seminarului a avut loc în luna martie 2023 și a marcat lansarea programului de studii de licență în limba engleză ”Comportamentul și bunăstarea animalelor”.

Intrarea la seminar este liberă.

Skip to content