Transylvania Food Summit, la USAMV Cluj-Napoca, în 3-4 noiembrie 2022

Ne bucurăm să anunțăm organizarea, în 3-4 noiembrie 2022, a unei noi ediții Transylvania Food Summit, cu invitați de renume și dezbateri pe teme de mare actualitate în agribusiness, producție alimentară durabilă, producție de băuturi, retail și HoReCa, dezvoltare rurală și economie circulară în contextul crizei economice globale.

Deschiderea oficială va avea loc în 3 noiembrie 2022, de la ora 9.30, în Aula Magna ”Mihai Șerban”, iar între specialiștii care vor susține dezbateri în cele două zile se va afla și rectorul USAMV Cluj-Napoca, Prof. dr. Cornel Cătoi.

Transilvania Food Summit are ca obiectiv principal reunirea mediului academic cu cel administrativ și de afaceri, a societății civile și a specialiștilor din domenii cheie, care să-și expună strategiile privind consolidarea poziției fermierilor români în lanțul agroalimentar, promovarea produselor tradiționale romanești și a tradițiilor culturale și gastronomice transilvane, precum și creșterea încrederii consumatorilor în produsele alimentare romanești și în cele locale.

Între temele propuse pentru dezbateri se numără dezvoltarea piețelor locale; importanța lanțurilor scurte alimentare; rolul parteneriatelor și al cooperativelor în consolidarea și facilitarea prezenței pe piață a producătorilor și procesatorilor; cercetarea, inovarea și agricultura de precizie; perspectivele agriculturii ecologice în România și Europa; promovarea produselor agro-alimentare românești; prezența alimentelor românești în lanțurile HoReCa și retail sau economia circulară în zonele montane.

Mult succes!

Site event: http://transilvaniafood.ro/

Program: http://transilvaniafood.ro/#program

Speakeri: http://transilvaniafood.ro/#speakeri

Skip to content