USAMV Cluj-Napoca a participat la Ro-Wine, cu etichete de la Vinea Apoldia Maior, între care și noul cupaj Madrigal

Universitatea noastră a fost invitată la ediția de primăvară din 2023 a evenimentului Ro-Wine International Festival of Romania, care a avut loc în 4-5 martie, la Chios Social Lounge din Cluj-Napoca.

La Ro-Wine, unde participăm constant cu vinurile produse la Stațiunea Viticolă Vinea Apoldia Maior, ne-am bucurat să prezentăm pentru prima data cupajul Madrigal din Colecția Excelentia, care a fost lansat recent, la aniversarea a 60 de ani de existență a Corului Madrigal.

Pasionații de vin au mai putut degusta la standul nostru vinurile albe seci Sauvignon Blanc, Traminer Roz și Muscat Ottonel, alături de Pinot Gris demidulce.

Între iubitorii de vinuri s-au aflat și studenți ai universității noastre, în calitate de voluntari sau de simpli participanți, prin intermediul invitațiilor oferite de către  organizatori.  

La ediția de primăvară a RO Wine – International Wine Festival of Romania au fost disponibile peste 300 de vinuri premium și superpremium din România, Republica Moldova, Italia, Franța, Portugalia, Spania, Argentina, Noua Zeelandă și SUA.

Celelalte ediții din 2023 ale Ro-Wine International Festival of Romania vor avea loc la București, între 12-14 mai, respectiv 13-15 octombrie.