USAMV Cluj-Napoca la Agraria 2023 : standuri educaționale, workshop-uri, produse proprii, vinuri și meniuri gustoase

Universitatea noastră a fost parte din evenimentul anual Agraria și în 2023, între 21-24 aprilie, la Jucu. Sute de vizitatori au fost prezenți la standurile facultăților noastre, unde profesori și studenți voluntari au oferit informații despre oferta educațională și sesiunile de admitere din acest an.

Alte standuri ale USAMV Cluj-Napoca au fost bogate în produse provenite din fermele și stațiunile proprii : lactate, brânzeturi și ulei de floarea soarelui presat la rece de la Ferma Cojocna, mezeluri proaspete de la stațiile pilot ale Facultății de Știința și Tehnologia Alimentelor, roșii cherry de la sera Facultății de Horticultură și Afaceri în Dezvoltare Rurală, ceaiuri și plante aromatice de la Facultatea de Agricultură, flori la ghivechi de la Stațiunea de Cercetări Horticole, alături de vinurile savuroase de la Stațiunea Viticolă Vinea Apoldia Maior.

Vizitatorii au avut parte și de meniuri pregătite la cantina-restaurant a universității, formate din gustări reci sau deliciosul ceaun de gulyas de porc/vită.

În cortul Forum al Agraria, cadrele didactice ale USAMV Cluj-Napoca au susținut mai multe workshop-uri, la care au participat specialiști din diferite domenii, dar și numeroși studenți.

Mulțumiri tuturor pentru participare și felicitări voluntarilor USAMV Cluj-Napoca în cadrul Agraria 2023 !