USAMV Cluj-Napoca la ProInvent2023: Două medalii de aur, 14 Diplome de excelență și medalii ProInvent!

Lucrările inovative ale studenților, profesorilor și cercetătorilor noștri au fost premiate în cadrul Salonului Internaţional al Cercetării Științifice, Inovării şi Inventicii ”Pro Invent”, găzduit de Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, între 25-27 octombrie 2023, cu două medalii de aur,14 Diplome de excelență și tot atâtea medalii ProInvent.

De asemenea, Prof. dr. Dan C. Vodnar, prorector Cercetare USAMV Cluj-Napoca, a fost recompensat cu o Diplomă de excelență din partea Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Chimie și Petrochimie – ICECHIM București, iar universitatea noastră a primit Premiul ”Andrei Ripianu”, din partea UTCN.

În competiție, aflată la cea de-a XXI-a ediție, au fost înscrise peste 350 de proiecte și invenții din variate domenii, iar între participanți se numără universităţi, institute, centre şi staţiuni de cercetare, firme, asociaţii ale inventatorilor sau persoane fizice din ţară şi din străinătate. Felicitări studenților și colegilor noștri de la Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor și de la Stațiunea de Cercetare Horticolă, pentru munca depusă și rezultate!

Diplomele obținute de USAMV Cluj-Napoca la ProInvent 2023 sunt încărcate pe pagina Facebook a USAMV Cluj-Napoca

Skip to content