USAMV Cluj-Napoca, organizatoare a evenimentului ”Food & Bevarage Cluj Summit – Industry/Trade/Regulation”!

Universitatea noastră organizează, împreună cu Platforma X Party & Networking și Profi România, în 18 mai 2023, de la ora 18.00, la Restaurantul Rodizio, evenimentul ”Food & Bevarage Cluj Summit – Industry/Trade/Regulation”.

Între invitații speciali se numără rectorul USAMV Cluj-Napoca, Prof. dr. Cornel Cătoi, alături de decani și profesori ai facultăților noastre.

Evenimentul se adresează în principal entităților implicate în procesul de producție, procesare, logistică și comercializare a produselor alimentare și agroalimentare, astfel că asistența va include reprezentanți ai marilor lanțuri de distribuție, ai administrației locale, producători locali, lideri ai industriei alimentare și cercetării, precum și specialiști din domeniul legislativ și din mediul academic.

Reuniunea este esențială pentru gestionarea resurselor alimentare în beneficiul sănătății noastre și a mediului de business de profil, întrucât va dezbate asupra modalităților concrete de îmbunănățire, adaptare și reformă ale parcursului alimentelor ”From farm to fork”.
Grija pentru ceea ce consumăm rămâne una din cele mai importante preocupări ale noastre și considerăm că nu ar trebui să se manifeste doar prin alegerile pe care le facem la rafturile magazinelor!
Vă așteptăm cu interes și teme de mare actualitate la ”Food & Bevarage Cluj Summit – Industry/Trade/Regulation”!

Detalii despre înscrieri, program și condiții participare: https://mailchi.mp/a2f01621756b/invitati-speciali

Skip to content