WINE NOT?, oferta pentru toți studenții: vinurile de la Vinea Apoldia Maior, din colecțiile 2020, la prețul de 15 lei/butelie

Universitatea noastră, prin Stațiunea Viticolă Vinea Apoldia Maior, anunță lansarea ofertei pentru studenți a vinurilor din colecțiile 2020, care sunt disponibile, în intervalul 3 aprilie – 1 iulie 2023, la prețul de 15 lei/butelie.

Prețul este redus cu 40%, pe măsura bugetului studenților, astfel încât ei să se poată bucura de aromele vinurilor noastre în perioada următoare. Oferta USAMV Cluj-Napoca se adresează tuturor studenților, români sau internaționali, iar vinurile pot fi achiziționate, pe baza carnetului/legitimației de student, din magazinele noastre: în campus (Calea Mănăștur nr. 7), la Stațiunea de Cercetare Horticolă (capăt str. Liviu Rebreanu) și stand Iulius Mall. Programul magazinelor noastre: în campus – luni-vineri, orele 8.00 – 18.00; la SCH – luni-vineri, 8.00 – 16.00.

Invităm studenții de la orice universitate, să se bucure de aromele vinurilor produse la Vinea Apoldia Maior, acolo unde studenții noștri sunt implicați în tehnologiile moderne de cultivare a viei, a producției și valorificării vinurilor, precum și a dezvoltării agroturismului.

Mai multe informații despre vinurile noastre, pe site-ul Vinea Apoldia Maior: https://vinea-apoldiamaior.ro/vinurile-noastre/

Lansăm această ofertă în pragul Sărbătorilor Pascale și vă așteptăm cu bucurie!

Skip to content