Workshop de interes pentru studenții USAMV Cluj-Napoca, cu participarea unor angajatori de top din industria cărnii de porc

Universitatea noastră anunță organizarea, prin Facultatea de Zootehnie și Biotehnologii, a unui eveniment de prim rang în contextul strategiei de dezvoltare a relațiilor cu mediul de afaceri – ”Resursa umană în producția cărnii de porc”, un workshop la care vor participa și angajatori de top din domeniul producțiilor animaliere.

Tema evenimentului este de mare perspectivă și importanță pentru piața românească, în contextul cererii crescânde a consumatorilor pentru proteină animală produsă în fermele autohtone.

Reprezentanții companiilor invitate vor prezenta studenților participanți viziunea lor în privința politicilor proprii de dezvoltare, precum și ofertele interne de recrutare și dezvoltare a resursei umane. Accentul se va pune pe stimularea interacțiunii directe cu studenții, prin intermediul sesiunii de întrebări și răspunsuri.

Întâlnirea se va desfășura joi, 16 martie 2023, de la ora 10.00, în Amfiteatrul Roșu al Bibliotecii USAMV Cluj-Napoca, iar studenții noștri vor avea astfel ocazia de a intra în dialog cu reprezențanții companiilor invitate, precum și de a valorifica oportunitatea dezvoltării unei cariere de succes alături de acestea.  

Skip to content