Workshop dedicat Zilei Mondiale a Alimentației, organizat de FSTA în Aula Magna ”Mihai Șerban”

Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor din cadrul universității noastre va organiza un eveniment aparte, în 16 octombrie 2023, în Aula Magna ”Mihai Șerban”, și care va fi dedicat Zilei Mondiale a Alimentației.

Gândit ca un workshop, cu invitați speciali, evenimentul se va desfășura sub titulatura ”𝑾𝒂𝒕𝒆𝒓 𝒊𝒔 𝒍𝒊𝒇𝒆. 𝑾𝒂𝒕𝒆𝒓 𝒊𝒔 𝒇𝒐𝒐𝒅. 𝑳𝒆𝒂𝒗𝒆 𝒏𝒐 𝒐𝒏𝒆 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅“, propusă de ONU în 2023. Astfel, facultatea noastră se alătură campaniei de conștientizare a importanței apei ca aliment, campanie inițiată de Organizația Mondială a Sănătății și Organizația pentru Alimentație și Agricultură.

Vă așteptăm alături în 16 octombrie 2023, de la ora 12.00, să asistați la prezentările invitaților Claudia Benea – Ambasador al resursei de apă a României; Bogdan Bob Rădulescu – actor și Lavinia Moldovan – owner Nuvolau.Factory!

Între temele de discuție din cadrul evenimentului vor fi: Alegerea cea mai bună a apei pe care o bem; Cum să reducem risipa apei, acest aliment atât de valoros? sau Ce înseamnă un start-up de succes în industria alimentară.

Mult succes!

Skip to content