Zilele Clujului 2023 includ și evenimentul Zilele Horticulturii Clujene, între 19-21 mai, în campusul USAMV Cluj-Napoca!

Facultatea de Horticultură și Afaceri în Dezvoltare Rurală organizează, în perioada 19-21 mai 2023, cea de-a II-a ediție a Zilelor Horticulturii Clujene, în campusul universității. Integrat în calendarul Zilele Clujului, evenimentul se va bucura de numeroase activități și expoziții.

Astfel, la standurile expoziționale se vor regăsi, inclusiv la vânzare, flori, legume, plante ornamentale şi aromatice, pomi şi arbuşti fructiferi, vinuri, răsaduri, sisteme de irigaţii, unelte, utilaje și accesorii pentru horticultură!

De asemenea, se vor organiza ateliere, demonstrații și workshop-uri pe teme actuale din horticultură și peisagistică, precum și vizite în laboratoarele Facultății de Horticultură și Afaceri în Dezvoltare Rurală.

Parteneri în organizare sunt Societatea de Horticultură şi Silvicultură din Transilvania, Societatea Română a Horticultorilor (filiala Cluj) și Asociația Terra Gloria.

Așteptăm pasionații de horticultură zilnic, între orele 9.00 – 19.00, în campusul nostru, pe platoul din fața Aulei Magna ”Mihai Șerban”. Intrarea este gratuită!