Nr. crt. |
Facultate |
Departament |
Funcţie didactică / cercetare |
Poziţie Statul de funcții |
Discipline din planul de învățământ conform cu structura postului din Statul de functii |
Descrierea posturilor |
1 |
ŞTIINŢA ŞI TEHNOLOGIA ALIMENTELOR |
Departamentul II – Știință Alimentului |
Asistent universitar |
II/A/19 |
Principiile nutriției umane; Inocuitatea produselor alimentare; Epidemiologie și sănătate publică; Practica pentru elaborarea Proiectului de diplomă; Practica de specialitate; Reologia alimentelor. |
M1
M2 |
2 |
DEPARTAMENTUL DE COMPETENȚE TRANSVERSALE |
|
Asistent universitar |
I/B/17 |
Limba franceză 1; Limba franceză 2; Langue roumaine 4; Langue roumaine 5; Langue roumaine 6; Limbi moderne aplicate – franceză 4; Limbi moderne aplicate – franceză 3; Limba străină 1 Franceză; Limba străină 2 Franceză; Limbi moderne aplicate – franceză 1; Limbi moderne aplicate – franceză 2; Limba franceză; Limba străină 1 Engleza. |
M1
M2 |