Nr. crt. |
Facultate |
Departament |
Poziţie în Statul de funcții |
Funcţie didactică |
Discipline din planul de învăţămînt |
Descrierea postului |
1 |
Agricultură |
Științe tehnice și științele solului |
I/B/7 |
Asistent |
Consultanță agricolă; Combaterea eroziunii și organizarea teritoriului;Dezvoltare durabilă; Tehnica experimentală; Agrotehnică și herbologie |
Moraru Paula Ioana
|
2 |
Agricultură |
Științe tehnice și științele solului |
I/B/4 |
Șef lucrări |
Exploatarea și repararea utilajelor din industria alimentară I; Exploatarea și repararea utilajelor din industria alimentară II; Utilaje în industria alimentară 1; Utilaje în industria alimentară 2; Operații unitare în industria alimentară 1; Operații unitare în industria alimentară 2 |
Cătunescu Giorgiana Mihaela
|
3 |
Agricultură |
Protecția Mediului și a Plantelor |
III/B/5 |
Șef lucrări |
Ingineria apelor subterane; Ingineria vântului;Analiza și sinteza proceselor tehnologice |
Safirescu Ovidiu Călin
|
4 |
Agricultură |
Protecția Mediului și a Plantelor |
III/B/6 |
Șef lucrări |
Gestiunea ecosistemelor silvice; Evaluarea impactului de mediu; Tratarea și epurarea apelor; Automatizarea proceselor tehnologice; Practică |
Burduhos Petru Daniel
|
5 |
Horticultură |
Horticultură și peisagistică |
I/B/10 |
Șef lucrări |
Drumuri şi terasamente 1; Drumuri şi terasamente 2; Restaurarea parcurilor si grădinilor istorice; Amenajarea teritoriului şi desen 1; Amenajarea teritoriului şi desen 2; Practică 3;Tehnologii speciale pentru amenajarea spaţiilor verzi; Tehnologii speciale de întreținere a spaţiilor verzi 1 |
Borș-Oprișa Sonia
|
6 |
Horticultură |
Silvicultură |
II/B/9 |
Șef lucrări |
Educație fizică 1; Educație fizică 2; Practică 3; Practică 1; Educație fizică 4; Educație fizică |
Rusu Aniela Brîndușa
|
7 |
Horticultură |
Silvicultură |
II/B/10 |
Șef lucrări |
Legumicultură 1; Legumicultură 2; Legumicultură specială 1; Legumicultură specială 2; Practică 2 |
Apahidean Alexandru Ioan
|
8 |
Horticultură |
Științe economice |
III/B/12 |
Asistent |
Bazele managementului; Managementul resurselor umane; Practică; Relații economice internaționale |
Poruțiu Andra Ramona
|
9 |
Zootehnie și Biotehnologii |
Științe tehnologice – Zootehnie |
II/B/9 |
Șef lucrări |
Sericicultura; Practica |
Vlaic Bogdan Alin
|
10 |
Medicină Veterinară |
Preclinice |
I/B/11 |
Șef lucrări |
Comparative Anatomy 1; Comparative Anatomy 2; Anatomie Comparată 3; Anatomie comparată 4 |
Dezdrobitu Cristian Constantin
|
11 |
Medicină Veterinară |
Producții animaliere și siguranța alimentelor |
II/B/11 |
Șef lucrări |
Ethologie, bienêtre et protection animale; Etology, animal welfare and protection; Hygiène animal et protection d’ environnement;Igiena animalelor și protecția mediului; Etologie, bunăstarea și protecția animalelor |
– |
12 |
Medicină Veterinară |
Paraclinice |
III/B/5 |
Șef lucrări |
Pharmacologie et pharmacie 1; Pharmacologie et pharmacie 2; Therapeutique generale veterinaire; Management și marketing veterinar |
Cătană Ardelean Laura Lăcrămioara
|
13 |
Medicină Veterinară |
Clinice |
IV/B/27 |
Asistent |
Patologie și clinică chirurgicală 1; Patologie și clinică chirurgicală 2; Patologie și clinică chirurgicală 3 |
Candidatul nu îndeplinește criteriile pentru participare la concurs:
- aviz nefavorabil oficiul juridic
- aviz nefavorabil consiliul didactic
- aviz nefavorabil consiliul științific
|
14 |
Știința și Tehnologia Alimentelor |
Ingineria produselor alimentare |
I/B/14 |
Asistent |
Practică tehnologică. Practică |
Borșa Andrei
|
15 |
Știința și Tehnologia Alimentelor |
Ingineria produselor alimentare |
I/B/4 |
Șef lucrări |
Tehnologii extractive 1; Tehnologia amidonului-produse zaharoase; Tehnologii generale – Tehnologia zahărului şi a produselor zaharoase 1; Tehnologii generale – Tehnologia uleiului şi a margarinei; Tehnologii extractive 2; Tehnologia produselor extractive 2 |
Mureșan Vlad
|
16 |
Știința și Tehnologia Alimentelor |
Ingineria produselor alimentare |
I/B/9 |
Șef lucrări |
Principii şi metode de conservare 2; Tehnologii generale – Tehnologia prelucrării legumelor şi fructelor 1; Principii şi metode de conservare 1; Ecoalimente; Principii şi metode de conservare |
Pop Anamaria
|
17 |
Știința și Tehnologia Alimentelor |
Ingineria produselor alimentare |
I/B/12 |
Șef lucrări |
Tehnologia vinului, oţetului şi a băuturilor distilate; Tehnologii generale – Tehnologia malţului şi a berii; Tehnologia produselor fermentative 2; Integrarea sistemului ISO 9000 cu HACCP în industria alimentară 2 |
Coldea Teodora Emilia
|
18 |
Știința și Tehnologia Alimentelor |
Știința alimentelor |
II/B/11 |
Asistent |
Microbiologie generală; Microbiologia alimentelor |
Pop Carmen Rodica
|
19 |
Știința și Tehnologia Alimentelor |
Știința alimentelor |
II/B/13 |
Asistent |
Gastrotehnie şi catering; Aditivi alimentari şi ingrediente în industria alimentară; Aditivi alimentari şi ingrediente în industria alimentară 2; Tehnologii în obţinerea şi utilizarea aditivilor alimentari ; Catering; Tehnologii în obţinerea şi utilizarea aditivilor alimentari 1; Gastronomie şi tehnica servirii |
Salanță Liana Claudia
|
20 |
Știința și Tehnologia Alimentelor |
Știința alimentelor |
II/B/8 |
Șef lucrări |
Food safety and security; Chimie anorganică şi chimie analitică 1; Chimie anorganică şi chimie analitică 2; HACCP Manual and Quality Audit; Chimie organică |
Coman Cristina
|
21 |
Știința și Tehnologia Alimentelor |
Știința alimentelor |
II/B/10 |
Lector |
Limba engleză; Engleză 1; Engleză 2 |
Mihai Mihaela
|